Life is nothing without friendship

 



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Bångstyriga öron

Det är ju så fruktansvärt charmigt med bångstyriga whippetvalps öron <3. Rikis öron var också ofta på vift och även än idag när han är ute och springer på ängarna med huvudet nedåt när nosen är i backen så får han dessa gullöron.

Här är en bild från sensommaren 2010 när Riki var strax över 4 månader och han alldeles nyligen flyttat till oss. Charmig va?






· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Sådan far sådan dotter

Fick norpa åt mig en bild från Julia Eldh´s foton på Rikis underbart vackra dotter. Vad säger ni? Lite lik någon kanske?



Pappa Riki



Och vackra Húni (Sommarhagens Bad Romance). Foto:Julia Eldh


· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 1 kommentarer




Sitter som på nålar..

Vi sitter och väntar på att få ett meddelande om hur det gått för Riki och Java (Play A While Eminant Victorians)'s små flickor Trissa och Betty.

Förra helgen i Sundsvall gick det väldigt bra för dem. Betty vann bästa tikvalp och Trissa blev tvåa. Båda med HP och jättefin kritik!

 



Det är så himla kul att vara "farmor", alla uppdateringar om Rikis valpar gör mig så glad, allt från vardagliga händelser och bestyr till resultat från ringarna <3. Jag är en mycket stolt farmor till varenda en av dem!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




<3 Foppa <3



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Så blev det vinter igen..


Nu snöar det för fullt utanför..känns ganska gott att det är fredag och att man kan stanna inne och mysa hela kvällen. Magnus åkte för att köpa godis, kladdkaka och dricka. Hela familjen ska bädda ned sig i soffan och titta på "Finding Neverland" förstår inte hur jag kan ha låtit bli att se den, den verkar så bra!




Idag har det studerats, jag har varit en skogsmulle och gått ut i skogen och studerat granar..mmm..mycket intressant. Tur att hundarna hade kul i alla fall. Jag tog ju så klart med kameran och fotograferade både granar och lite annat. Denna fina bil står ute i vår skog..och jag undrar hur och varför han har hamnat där, vilken som har ägt den och hur den såg ut under sina glansdagar.




Efter att ha fotograferat den blev jag så sugen att fotografera min pappas raggarbilar. Får se till att göra det någon dag.




· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Riki "the dramaqueen"

Ja precis som rubriken säger..Riki är en dramaqueen. Skulle han vara en människa så skulle han inte hålla på med hockey, han skulle ha varit en fotbollsspelare..han är hundvärldens Christian Ronaldo. Jag vet inte hur många gånger jag fått hjärtat i halsgropen för att han har vrålat rakt ut, knappt kunnat gå på benet, de första gångerna det hände var jag helt tvärsäker på att benet var av. Men bara matte har kommit och kollat på benet så är allt frid och fröjd och han skuttar iväg som om inget hade hänt.










· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




Ny kamera

När man blivit med ny kamera kan man bara inte sluta fotografera. Än så länge är jag riktigt nöjd över mitt köp! Barnen har för längesen ledsnat på att bli fotograferade, som tur är så har jag ju hundarna att fotografera och de kan ju inte klaga, inte högljutt i alla fall. Här kommer lite smakprov från vår nya Canon EOS 7D




Vi var till skogen med Ullis, Johanna och valparna. Här är lille Torak..mmm..bara lite söt ;).



Fasters lillkråka tror absolut inte på att grodan är en prins




Vackra Riki



En självständig brud som går sin egen väg, det gillar vi!




En glad brynäsare





Fina Foppa



Grisha slappar i soffan och ser måttligt road ut över att behöva agera modell.





· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer