Tiden rinner iväg

Helt sjukt vad tiden går fort, jag tyckte nyss det blev vinter. Men nu är snön helt borta! Det är så skönt att vara ute igen. Har just varit iväg på en lång promenad med hundarna. På vissa ställen är det fortfarande blött och lerigt, men det blir bättre och bättre för varje dag. Lite drygt är det att behöva torka av tassarna och magarna på hundarna varje gång de har varit ute, men hellre det än kyla och snö :).

Snart börjar projekt hänga in gården! Vad skönt det ska bli! Slippa hålla koll hela tiden när hundarna är ute och slippa få upp en massa ben, rådjurshuvuden, ryggrader och annat skit som vår granne slänger ut!!! Han har en rävåtel, men det ligger fasen sånt skit överallt här, på ängarna, vid ån och i skogen..och hundarna kan ju så klart inte låta bli att dra hem en massa....

Nu ska jag ut igen och greja på gården, försöka få någon ordning i all denna oreda. Tänk om bygget kunde vara klart nu så att man fick fixa iordning gården!

Här har ni lite filmer från promenaden och en liten filmsnutt på Rocco som busar med dammsugaren ;)









· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 0 kommentarer




En av mattes ögonstenar <3

Grisha







Idag vaknade jag kl 05.30 och var hur pigg som helst, så det var väl lika bra att sätta igång med miljökunskapen så att man blir klar med lite poäng. Sen blev det städning av badrummet och dammsugning av huset. Nu vankas det promenad tillsammans med 4 hundar! Ja Rocco är också hemma. Jag måste bara spela in nästa gång Rocco kommer hem och Riki får glädjefnatt, han fullkomligt ÄLSKAR Rocco och blir rent utsagt helt galen när han ser honom!



· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer




Winston och Diesel

Fick träffa två av Rikis valpar idag, Winston och Diesel. De är bara så underbara! Så himla sociala, trevliga, glada och totalt orädda! Båda två bor i Harmånger hos Maria med familj. Tyvärr så tog batteriet slut i kameran så det blev bara några bilder idag. Men vi kommer ju träffas mer så då får vi fixa lite mer bilder. Något som slog mig var att Diesel har exakt likadant huvud och uttryck som Riki i den åldern. Lovade att visa Maria R lite bilder på Riki sen han var valp. Så här kommer det ett gäng!

















Måste ju lägga in lite bilder på Riki, Winston och Diesel också när de busade för fullt ute på vår gräsmatta.











· Kommentera inlägget här ·
Allmänt 2 kommentarer